Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

Fendt та ВФК: Розумні машини та результативна співпраця, або як усе починалося!

«Призначення ВФК» дилером Fendt відбулося в червні 2013 і було прогнозованим та довгоочікуваним», зазначає начальник відділу AGCO ПрАТ «Волинська фондова компанія» Петренко Юрій Миколайович.

  Це був не простий шлях, адже вимоги до дистриб’ютора у лідера в Німеччині серед виробників тракторів, відрізняються від основної маси конкурентних компаній. Існує певний перелік завдань, серед яких найголовнішим є задовольнити всі вимоги клієнта швидко та професійно.

  Підписання контракту про співпрацю стало дійсно важливою подією для представників обох сторін. Святкування було вирішено проводити у місті Марктобердорф, Німеччина. Саме тут розміщується один із трьох заводів корпорації, на якому щорічно випускається близько 17 000 тракторів «Fendt».

  «Український ринок для нашої компанії надзвичайно прогресивний. Для нас важливий кожен клієнт, який оцінив переваги потужного та економічного трактора  «Fendt», коментував власні враження про початок співпраці керівник маркетингу бренду Роланд Шмідт.

   Кожен з присутніх на зустрічі отримав нагоду на власні очі побачити особливості виробництва славнозвісної техніки. Уся лінійка тракторів  (від 80 к.с. до 390 к.с.) збирається на одному конвеєрі. На заводі виробляють 95% комплектуючих до тракторів, тобто по праву можна сказати, що це справжній німецький трактор з історією тракторобудування з 1930-го року. Вражає і підхід до контролю якості кожної деталі. Іноді це порядку 5-ти перевірок на витривалість в різних екстремальних ситуаціях.

   Гарні враження та позитивні емоції від побаченого в Німеччині (Баварія), безсумнівно підтвердили лідерство трактора «Fendt» на ринку Європи. Попереду лишалося найголовніше та найцікавіше – випробування для трактора на теренах України. Для цього було організовано польовий показ трактора Fendt 936 Vario в Черкаській області.

  

   Крім того, було сказано багато гарних, теплих слів, щодо конструкції трактора, його розробників та особливої витривалості. Саме тому, всі на 100% визнали, що цей трактор – претендує на звання лідера українських ланів.

  Ми щиро радіємо такій плідній співпраці, котра вже сягнула двох з половиною років. На сьогоднішній день бренд Fendt продовжує виробництво високотехнологічних с/г машин, завдяки чому гордо носить звання лідера серед фермерів з високими вимогами. У той же час, «Волинська фондова компанія» завжди дбає про власних клієнтів. Цей аспект і формує впевненість у подальшій спільній роботі на благо кожного українського аграрія.

Смотрите также: ВФК , ВФК