Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

На найбільшій виставці України «Волинська фондова компанія» представила новинки сільськогосподарської техніки!!!

З 8 по 11 листопада 2016 р. на високому рівні пройшла найбільша та найпрестижніша агропромислова  виставка «ІнтерАгро 2016». Вона була насичена інформативними та ексклюзивними пропозиціями для усіх присутніх гостей.

 

Цьогоріч на виставці було представлено новітні технології та актуальні пропозиції для сільського господарства, також була можливість оглянути сільськогосподарське обладнання для ремонту і сервісу, запасні частини, технології для землеробства, агроклімату, рослинництва та агрохімію.

Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» перетворився в осередок найсучасніших сільськогосподарських технологій. Величезна кількість гостей відвідали масштабний захід та дізналися чим живе галузь сьогодні і що необхідно мати в господарстві задля його ефективного розвитку.

Всесвітньовідома корпорація AGCO, традиційно, взяла участь у найбільшій виставці України спільно зі своїм надійним дистриб’ютором та стабільним давнім партнером -  «Волинською фондовою компанією».

Стенд корпорації був по-справжньому унікальним та сучасним. Стенд було поділено на секції, де кожен потенційний клієнт зміг оглянути техніку відомих брендів, запасні частини та дізнатись про послуги сервісного обслуговування. Біля кожної секції на стенді AGCO стояли спеціалісти «Волинської фондової компанії», які радо вітали гостей виставки, надавали необхідну інформацію з приводу потужних машин відомих брендів, а також ознайомлювали усіх присутніх новими та оновленими моделями сільськогосподарської техніки.

На мегасучасному стенді AGCO було продемонстровано техніку відомих брендів та нові моделі, а саме:

-       Трактор «Fendt 936».

-       Трактор «Massey Ferguson 8737».

-       Комбайн  «Massey Ferguson Т7".

-       Комбайн «Massey Ferguson 7370».

-       Сівалка «Challenger 9108».

-       Трактор «Fendt 724».

-       Культиватор «Challenger 5731 – 39».  

-       Глибокорозпушувач «Challenger 4710-07».

-       Трактор «Massey Ferguson 5450».

-       Трактор «Massey Ferguson 7600». 

-       Телескопічний навантажувач «Massey Ferguson 9407».

 

Загалом міжнародна агропромислова  виставка «ІнтерАгро2016» пройшла успішно у гарній атмосфері. Виставка, об'єднала всю галузь в одному місці в один час. Дала можливість насолодитись провідними високотехнологічними брендами та новинками сільськогосподарської техніки.