Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

Оригінальні запасні частини UNIA

«Волинська фондова компанія» уже більше 23-х років є однією з найбільших компаній -дистриб’юторів провідної іноземної сільськогосподарської техніки та запасних частин.

Коли йдеться про придбання сільськогосподарської техніки, окрім надійності машини, її технічних характеристик, не менш важливу роль відіграють сервісна підтримка та наявність запасних частин до техніки. Налагоджена робота цих аспектів діяльності є одним із пріоритетних напрямків «ВФК». Починаючи з 2000 року у компанії розпочав свою діяльність відділ запасних частин. З розширенням компанії, а саме відкриттям представництв у п’ятьох великих містах України (Київ, Полтава, Вінниця, Дніпропетровськ, Одеса) збільшив свої масштаби і відділ запасних частин, до лав якого приєдналося ще більше кваліфікованих спеціалістів. На сьогодні відділ має представників у різних філіях компанії, які координуються з центрального офісу у м. Луцьку та оперативно реагують на потреби клієнтів у тій чи іншій деталі. Задля того, щоб гарантувати плідну співпрацю та бути ближчими до своїх клієнтів «ВФК» розширює географію філій. У 2015 році свою нішу у нашій дружній родині зайняла нова філія в Кіровограді. Задля забезпечення максимально якісного та швидкого обслуговування клієнтів з Кіровоградської області по запасним частинам на філії відразу почав працювати менеджер з продажу запасних частин.

Однією з переваг компанії є наявність широкого асортименту оригінальних запасних частин практично до будь-якої сільськогосподарської техніки. Клієнт, який потребує заміни деталі на сівалці, тракторі, комбайні, розкидачі, сушарці, тощо – без жодних сумнівів отримає все необхідне у «ВФК».  Перш за все, компанія завжди готова забезпечити запасними частинами, які користуються найбільшим попитом (товари групи «А» та «В»): робочі органи, які найбільше піддаються зношенню, адже виконують основну функцію в роботі будь-якого агрегату, ущільнюючі кільця необхідні для проведення  технічного обслуговування, фільтра, оливи, технічні рідини (група «А»), деталі  вузлів , агрегатів , що передають або приймають обертові моменти (шестерні редуктора, ланцюги роликові, паси гумові , шланги гідравлічні), елементи електронного оснащення та гідравлічної схеми техніки (група «В»).

Окрім вище перелічених позицій, «ВФК» також забезпечує клієнтів деталями, що вийшли з ладу через  тривалий термін експлуатації  машини і потребують заміни, а також запасними частинами, що вийшли з ладу внаслідок невірної експлуатації техніки. Словом, в компанії є усе, необхідне для безперебійної роботи техніки та заощадження часу її власника.

Що, власне, вигідно вирізняє «Волинську фондову компанію» з-поміж інших, то це налагоджена робота усього відділу запасних частин. Завдяки цьому, постачання запасних частин здійснюється в найкоротші терміни. Менеджери відділу тісно співпрацюють з клієнтами, надають усі необхідні консультації, заздалегідь дізнаються про можливу потребу у тій чи іншій деталі. Відтак, завчасно подбавши про наявність запасних частин, клієнти не турбуються про їх роботу перед настанням сезону.

Компанія, яка є ексклюзивним дистриб’ютором техніки відомого європейського бренду UNIA, пропонує широкий асортимент запасних частин до машин цього виробника. Працюючи з надійною та якісною технікою UNIA, аграріям не доводиться хвилюватися з приводу деталей до обприскувачів, сінозаготівельної техніки, мульчувачів, техніки для картоплярства, техніки для саду, розкидачів мінеральних чи органічних добрив, сівалок, ґрунтообробної техніки, адже вони завжди є у «ВФК».

Основним завданням «ВФК» є турбота про клієнтів.Техніка повинна працювати без перебоїв і швидке реагування працівників відділу запасних частин, яке відбувається не залежно від дня тижня та часу доби, неабияк сприяє цьому.

Аграрії нашої держави уже багато років співпрацюють з «Волинською фондовою компанією», яка цінується, передусім, за надійність та професіоналізм. Придбавши хорошу техніку вкрай важливо отримати міцну опору – тверде сервісне плече та різноманіття оригінальних запасних частин. Такий комплексний підхід до роботи є основою роботи «ВФК»!