Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

Партнери «Волинської фондової компанії» - впевнена багаторічна співпраця! Історія бренду Massey Ferguson.

Бренд «Massey Ferguson» є частиною величезної корпорації AGCO. Під назвою «Massey Ferguson» успішно працюють потужні машини у різноманітних куточках світу. Бренд було засновано в 1847 році в Ньюкаслі, Онтаріо Даніелем Масеєм. Компанія однією з перших у світі почала робити механічні молотарки. Першим кроком до вдосконалення власного виробництва стало складання деталей зі Сполучених Штатів, а в кінцевому підсумку власники отримали неймовірний успіх у проектуванні та будівництві власного обладнання. Фірма перейшла у спадок і була розширена старшим сином Даніеля- Хартом Масеєм.

У 1879 році компанія переїхала в Торонто, де незабаром стала одним з провідних роботодавців міста. Масей розширив компанію і почав продавати свою продукцію на міжнародному рівні. Завдяки широким рекламним кампаніям він зробив свій бренд одним з найвідоміших брендів в Канаді. У 1891 році було прийнято рішення об'єдналися з А. A. Harris, Son & Co. Ltd, щоб стати Massey-Harris Company Limited і в результаті стати найбільшим сільськогосподарським виробником обладнання в Британській імперії.      

У «Massey Ferguson» розробили широкий спектр сільськогосподарської техніки і мають велику частку на ринку по всьому світу, особливо в Європі. Серія 600 стала однією з перших у тракторів «Massey Ferguson», розробники якої запропонували власникові можливість самому вказати місце накачування рідини. В кінці 1980-х років у продаж було запущено один з найвидатніших тракторів всіх часів,а  саме - «Massey Ferguson» серії 300. У 1995 році по всьому світу холдинг «Massey Ferguson»  був придбаний американською корпорацією AGCO.  З 1962 року, «Massey Ferguson» є провідним виробником тракторів.

Сьогодні компанія пропонує аграріям всього світу найсучасніші трактори, комбайни, а також навантажувачі на тракторному шасі. Заводи всесвітньовідомого виробника сільськогосподарської техніки розташовані у Франції, Данії, Канаді, Бразилії та США. Техніка «Massey Ferguson» - це першокласне виконання, надійність, комфорт та беззаперечна якість.  Для сучасних фермерів Massey Ferguson це с/г техніка, яка забезпечує простоту в використанні, надійність без надмірностей для більшості господарств по всьому світу, ніж будь-які інші бренди, тому господарі можуть бути впевнені, що це правильний вибір для їх господарств.