Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

Партнери «Волинської фондової компанії» - впевнена багаторічна співпраця! Історія бренду Agrex.

Висококласне обладнання для сушіння та зберігання зерна

Італійська компанія «Agrex» є великим промисловим, високотехнологічним підприємством, яке веде свою успішну діяльність з 1993 року на теренах Росії, Білорусії, України, Казахстану та інших країн СНД, а також в країнах північної Європи.

Компанія, що динамічно розвивається та потужне виробництво якої знаходиться неподалік Венеції, проектує й реалізує на умовах «під ключ» млинові комплекси, мобільні та стаціонарні сушарки рециркуляційного типу, елеватори та зерносховища, а також обладнання для виробництва комбікормів.

Величезний досвід роботи на світовому та вітчизняному ринках, велика кількість успішно змонтованих і запущених об’єктів в усьому світі, починаючи з Північної Америки і закінчуючи Австралією, дозволяють компанії «Agrex SpA» пропонувати своїм клієнтам оптимальні та продумані проекти та рішення.

«Agrex» стала лідером у виробництві вищезгаданого обладнання, одним з ключових завдань якого є вдосконалення своєї продукції та стандартів якості. Завдяки широкій дилерській сітці, «Agrex» забезпечує клієнтів в кожному регіоні належною професійною та оперативною підтримкою.