Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

«Волинська фондова компанія» переходить на новий рівень обслуговування клієнтів!

5 березня 2016 року у «Волинській фондовій компанії» було проведено нараду-навчання з керівниками відділів, директорами філій, менеджерами з продажу запасних частин та сервісними інженерами.

Початок нового аграрного сезону у стінах «Волинської фондової компанії» завжди відзначається особливою увагою керівництва та працівників. Надзвичайно важливо вчасно та якісно реагувати на звернення та побажання наших клієнтів. Запорукою найкращого результату, у такому випадку, є активна кооперація між відділами компанії. Саме для того, щоб утвердити ефективність поєднання співпраці відділів сервісного обслуговування та відділу з продажу запасних частин 5 березня 2016 року у «ВФК» було проведено нараду-навчання з керівниками відділів, директорами філій, менеджерами з продажу запасних частин та сервісними інженерами. Кількість присутніх учасників зборів сягнула 42 чоловік.

Генеральний директор «Волинської фондової компанії» Спященко Олександр Євгенович наголосив на важливості якісного виконання завдань компанії та підрозділів у сезоні 2016 року.

Окремо приділили увагу питанню синергії роботи відділів збуту запасних частин і сервісної служби.Заступник генерального директора з питань післяпродажного обслуговування Дудар Валерій Васильович поділився цікавим досвідом ведення подібних питань, а начальник відділу сервісної служби Мушинський Михайло Богданович та начальник відділу збуту запасних частин Яслинський Віталій Ростиславович представили на ознайомлення усіх присутніх свої пропозиції щодо ефективного вирішення внутрішніх аспектів спільної роботи, спрямованих на утвердження багаторічного іміджу нашої компанії.

Серед присутніх на нараді були й начальник юридичного відділу Дзюрило Анастасія та фінансист Ковальчук Оксана. Саме вони змогли детально та інформативно розповісти про роботу з банківськими програмами по фінансуванню клієнтів та про правове забезпечення гарантійного та післягарантійного обслуговування.

«Волинська фондова компанія» завжди дбає про своїх клієнтів і невпинно наголошує про це своїм працівникам. Кожні подібні збори, це додатковий крок до сучасних підходів до організації і проведення сервісних робіт, здатність підвести підсумки, усунути проблеми та послухати запитання та пропозиції безпосередньо працівників компанії. Надалі чекаємо на ще більшу кількість цікавих подій!