Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

"Волинська фондова компанія" спільно із корпорацією AGCO представила техніку брендів Challenger,Massey Ferguson,Fendt та Fella

Багаторічні партнери «Волинська фондова компанія» та всесвітньовідома корпорація AGCO приділили особливу увагу до організації представлення техніки Fendt, Massey Ferguson, Challenger та Fella під час виставки «Агро 2016». Беззаперечна потужність та якість агрегатів від корпорації AGCO гарантує потенційним клієнтам вигідні капіталовкладення та можливість отримати найкращі результати в короткий термін.

Цьогоріч стенд корпорації розмістився у «серці» виставки, а справжніми прикрасами заходу стали фірмовий трактор Fendt 1000 Vario та комбайн Massey Ferguson T7. Також увагу присутніх привертали беззаперечні бестселери від AGCO – комбайн Massey Ferguson 7370 Beta, телескопічний навантажувач Massey Ferguson 9407 S, сівалка Challenger 9830 МТ, трактор Massey Ferguson 8690 та косарка Fella 991 TL.

У перший день роботи виставки маркетинг-директор корпорації AGCO Антон Костирко зібрав у одному місці усі провідні аграрні журнали, газети та інтернет-портали України, аби продемонструвати дві технічні новинки від корпорації - трактор Fendt 1000 Vario та комбайн Massey Ferguson T7. Присутніх вражали презентації та відео про ексклюзивні новинки у виробництві трактора та комбайна, адже оновлені агрегати втілили у собі усі сміливі ідеї виробника.

«Волинська фондова компанія» пишається своєю співпрацею із корпорацією AGCO, адже це професійна, потужна, якісна та всесвітньовідома техніка.