Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

«Волинська фондова компанія» стала членом Волинської торгово-промислової палати і Торгово-промислової палати України

Торгово-промислова палата України – це сучасна динамічна організація з високим авторитетом і солідною репутацією, яких вона досягла завдяки тому, що активно допомагає розвитку бізнесу. Волинська ТПП, як частина цієї системи – міцне об’єднання промисловців і підприємців, членами якої є більше 200 суб’єктів господарювання різних форм власності, кількість яких постійно зростає, оскільки згуртованість бізнесу дає можливість ефективніше відстоювати свої інтереси.

Метою Торгово-промислової палати сприяння розвитку народного господарства і національної економіки, її інтеграції у світову господарську систему, формуванню сучасних промислової, фінансовий і торгової інфраструктур, створенню сприятливих умов для підприємницької діяльності, усебічному розвитку усіх видів підприємництва, не заборонених законодавством України, науково-технічних і торгових зв`язків між українськими підприємцями і підприємцями закордонних країн.

Вступивши до торгово-промислової палати «Волинська фондова компанія» має можливість вести тісніший діалог з державними структурами і місцевими органами самоврядування. Долучення «Волинської фондової компанії» до цієї організації зміцнює статус як нашої організації так підтверджує надійність та статусність партнера.

23 грудня "Волинська фондова компанія" відвідала засідання президії, де було розглянуто наступні питання:

-       Підсумки господарської діяльності за 11 місяців 2016 року;

-       Обговорення за круглим столом планів на 2017 рік;

-      Привітання нових членів  Волинської торгово-промислової палати.

Для усіх присутніх була чудова можливість більш детально ознайомитись з «Волинською фондовою компанією» під час перегляду презентації. Презентацію компанії здійснила Тетяна Ломага - начальник відділу маркетингу та розвитку.

Загалом засідання пройшло добре, підбили підсумки за рік, розглянули основні  плани на 2017 рік, та привітали нових членів Волинської торгово-промислової палати.