Волынская Фондовая Компания - Все виды сельскохозяйственной техники

Звоните сейчас!

Звонки со всех номеров бесплатные!

(0800) 21 11 99 - Продажа с/х техники
(0800) 21 11 88 - Запасные части
(0800) 21 11 22 - Сервисное обслуживание

Все виды сельскохозяйственной техники

«Волинська фондова компанія» відкрила новий сервісний центр на території Західної України

1 липня ПрАТ «Волинська фондова компанія» відкрила перший на Волині сервісний центр по обслуговуванню сільськогосподарської техніки, який є одним із найпотужніших на території Західної України.

 

 

 

   

Захід відбувся 1 липня 2016 року в м. Луцьку, за адресою вул. Вахтангова,16.

На сьогодній день на полях працює багато сучасної техніки, яка потребує якісного обслуговування. У період жнив, коли дорога кожна хвилина, своєчасне та якісне обслуговування – важливий чинник для добробуту агрогосподарств. Тому відкриття сервісного центру – це дуже важлива подія, до якої ми йшли тривалий час. Ми довго вивчали, планували, працювали над цим рішенням, закупили професійне обладнання, аби все працювало на користь наших клієнтів. Насправді сьогодні на ринку маса техніки, яка потребує високопрофесійного обслуговування. Для аграріїв зараз дуже важливо бути впевненими у власних силах, у власній техніці. За допомогою наших послуг ми пропонуємо підняти цю  впевненість на максимально високий рівень. Ми збудували сервісний центр, який дасть можливість ремонтувати техніку на найвищому в Європі та світі рівні»

Волинська фондова компанія проявила себе на  українському ринку як надійний дилер, запропонувавши широкий спектр іноземних товарів. Підприємство реалізує сільгосптехніку та запасні частини таких відомих світових виробників, як: Unia, Challenger, Fendt, MasseyFerguson, Kuhn, Agrisem, Meprozet, Agrex, Falc, Mara, TeeJet, Araj, MetalErg, Dominoni.

Ще перед початком урочистостей гості мали чудову нагоду оглянути сільськогосподарську техніку на демонстраційному майданчику, сервісні машини та нові легкові автомобілі Renault, а також майстерню та новий склад запасних частин.

 

Як і годиться, церемонію відкриття сервісного центру розпочали з молитви. Отці Свято-Троїцького собору привітали Волинську фондову компанію, попросили у Бога здоров’я для її працівників окропили приміщення та усіх присутніх свяченою водою.

   

Відтак ведучий запросив до вітального слова генерального директора «Волинської фондової компанії» Олександра Євгеновича Спященка.

«Відкриття сервісного центру – це значна подія, до якої ми йшли тривалий час, бо хотіли все зробити на високому рівні, – зазначив він. –  Чому ми вирішили це робити? Бо відчуваємо величезний попит на ремонт цієї техніки. У нас була майстерня, але час іде, й усе потребує оновлення. Тому ми збудували сервісний центр, який дасть можливість на європейському рівні ремонтувати якісно і швидко, щоб гарантовано забезпечити надійну експлуатацію машин у полі протягом тривалого часу. Ми хочемо нашу надійність передати вашій техніці за допомогою наших послуг. Для цього зараз створені всі умови: просторе, чисте приміщення, відповідне обладнання і, звичайно, до ваших послуг компетентні спеціалісти, які пройшли відповідне навчання. До речі, саме високопрофесійні фахівці – це головна цінність нашої компанії. Ми вже маємо відповідний досвід, адже ремонтуємо техніку, яка працює на полях Волині. Крім того, будемо також обслуговувати техніку John Deere та CASE, бо відчуваємо попит на післягарантійний ремонт цієї техніки в нашому регіоні.

Ще одна приємна новина – ми вирішили оголосити акцію, давши можливість господарствам, котрі готові в період із 1 липня до 1 вересня 2016 року полагодити техніку у нас, зекономити при цьому 20% на ремонтних роботах і 10% на запасних частинах». 

Кульмінацією свята стало вручення символічного ключа та перерізання червоної стрічки. Представники компанії «Маневичі Агробуд» – генеральний директор підприємства Борис Миколайович Квятковський  та комерційний директор Петро Володимирович П’ясецький  під урочисті звуки фанфар, шелест конфетті та бурхливі оплески присутніх передали ключ генеральному директору «Волинської фондової компанії» О. Є. Спященку. Після цього він разом із директором департаменту агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації Ю. М. Горбенком перерізали червону стрічку.

Протягом святкувань слова захоплення та подяки від клієнтів та партнерів лунали не один раз. Після офіційної частини гості продовжили святкування у неформальній атмосфері.

Щоб свято запам’яталось надовго, організатори підготували для всіх учасників унікальні розваги: святковий фуршет зі смаженим кабанчиком, запальне світлове led-шоу, кальян-зону, виступ спокусливих танцюристок, колоритну фотозону з миттєвим друком знімків – усім цим тішились клієнти та партнери з нагоди відкриття Волинською фондовою компанією сервісного центру.

На захід прибули інженери та керівники провідних сільськогосподарських підприємств Волинської та сусідніх областей. В їхніх господарствах працює потужна техніка знаних світових брендів, тож саме вони можуть стати першими клієнтами оновленого сервісного центру«Волинської фондової компанії», тим більше, що до осені тут діють знижки.

Отже «Волинська фондова компанія» гарантує сервісний персонал та сертифіковане обладнання, яке забезпечить найкращий рівень обслуговування сільськогосподарської техніки, що працює на українських просторах нашої країни.